Ελλάδα

Οι ξένοι ταξιδιώτες ζητούν δωρεάν πρωινό και Wi-Fi!

Οι ξένοι ταξιδιώτες ζητούν δωρεάν πρωινό και Wi-Fi!

Περισσότερο εκνευρίζονται με το άθλιο οδικό δίκτυο, τις καθυστερήσεις και την έλλειψη καθαριότητας.

A-
A+
21/10/2017 | 13:40

Σύμφωνα με έρευνα της πλατφόρμας ξενοδοχειακών κρατήσεων TripTease, για τις παροχές και τις ανέσεις που ζητούν οι ξένοι ταξιδιώτες κάνοντας τις διακοπές τους, οι περισσότεροι επιλέγουν ξενοδοχεία που προσφέρουν δωρεάν πρωινό και Wi-Fi, αναβαθμισμένες υπηρεσίες και αργοπορημένο τσεκ άουτ. Επίσης απαιτούν καθαριότητα, ησυχία, καλό, ευγενικό και πρόθυμο σέρβις, άνεση και καλή τοποθεσία από τα ξενοδοχεία.

Αυτά που εκνευρίζουν περισσότερο τους επισκέπτες των ξενοδοχείων είναι όταν το τσεκ ιν ή το τσεκ άουτ απαιτούν πολλή ώρα, η κακή εξυπηρέτηση πελατών, το να μην υπάρχουν επιλογές γεύματος και δραστηριότητες εντός ξενοδοχείου και το να μην υπάρχει παιδικός σταθμός ή κάποια μέριμνα για τη φροντίδα του παιδιού.

Σχετικά με τις δημόσιες υποδομές, εκείνο που τους εξοργίζει, όπως είπαν, είναι το άθλιο οδικό δίκτυο, η αναμονή στα μέσα μαζικής μεταφοράς, η έλλειψη ναυαγοσωστών σε πολλές παραλίες, η έλλειψη καθαριότητας σε αρκετούς δημόσιους χώρους, η έλλειψη φωτισμού σε πολλά σημεία των τουριστικών θέρετρων και άλλα παρόμοια.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.