Νότια Κρήτη

Η καθημερινή κατανάλωση τυριού μπορεί να κάνει καλό

Η καθημερινή κατανάλωση τυριού μπορεί να κάνει καλό

Δείτε τι σας προτείνει η επιχείρηση ΚΟΡΥΦΗ, τυροκομικά προϊόντα Φραγκιαδάκης Αντώνης και Σια Ο.Ε.

A-
A+
25/10/2018 | 10:32

Η επιχείρηση ΚΟΡΥΦΗ, τυροκομικά προϊόντα Φραγκιαδάκης Αντώνης και Σια Ο.Ε. προτείνει:

Το τυρί είναι μια από τις τροφές που προκαλούν στους περισσότερους ανθρώπους μεγάλη ευχαρίστηση και που πρέπει, όμως, να καταναλώνεται με μέτρο λόγω των λιπαρών του. Νέα έρευνα, όμως, έρχεται να αλλάξει λίγο τα δεδομένα.

Επιστήμονες από την Ολλανδία και την Κίνα εξέτασαν δεδομένα από 15 μελέτες που παρακολούθησαν υγιείς συμμετέχοντες μέχρι και 10 χρόνια. Κατέληξαν στο ότι όσοι παραδέχτηκαν ότι κατανάλωναν τυρί καθημερινά, παρουσίαζαν 14% μικρότερη πιθανότητα εμφάνισης καρδιακών παθήσεων και 10% μικρότερο κίνδυνο εγκεφαλικών, σε σχέση με αυτούς που απείχαν από το τυρί.

Προτού, όμως, αρχίσετε να γεμίζετε το πιάτο σας με διάφορα τυροκομικά είδη να σας πούμε ότι τα οφέλη συνδυάζονται με κατανάλωση ποσοτήτων μέχρι 60 γραμμάρια καθημερινά κι όχι παραπάνω. Χρειάζονται, όμως, ακόμη περισσότερες έρευνες για να εξασφαλιστεί ότι συγκεκριμένα είδη τυριών είναι καλύτερα από άλλα.

Βρείτε μας στον νέο ανανεωμένο χώρο μας, στις Μοίρες, 25ης Μαρτίου 265.
Τηλέφωνα για παραγγελίες: 2892023387, 6942845692
e-mail: [email protected]