Υγεία

Σε λειτουργία τα ηλεκτρονικά ραντεβού στο Βενιζέλειο

Σε λειτουργία τα ηλεκτρονικά ραντεβού στο Βενιζέλειο

Κλείστε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας το ραντεβού σας για πρωινά ή απογευματινά ιατρεία.

A-
A+
02/02/2018 | 12:28

Από εχθές Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, μια νέα δράση ξεκίνησε από το Βενιζέλειο νοσοκομείο, καθώς είναι σε λειτουργία το ηλεκτρονικό κλείσιμο ραντεβού για τους ασθενείς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση:

Ο πολίτης χωρίς να προσέρχεται στο νοσοκομείο και χωρίς αναμονή στο τηλέφωνο, μπορεί

Γρήγορα

Αξιόπιστα

Με ασφάλεια

Οποιαδήποτε ημέρα και ώρα

να κλείσει το ραντεβού που τον ενδιαφέρει αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα στο ιατρείο.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει περάσει έστω 1 φορά από οποιοδήποτε Νοσοκομείο της Κρήτης και να έχει καταγραφεί στο πληροφοριακό σύστημα των Νοσοκομείων έχοντας δηλώσει το ΑΜΚΑ και τοκινητό του τηλέφωνο.

Επίσης, λόγω της πιστοποίησης που χρειάζεται για να του σταλεί ο απαραίτητος κωδικός και να εισαχθεί στο σύστημα, θα πρέπει να έχει δίπλα του το κινητό του.

-Για να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας πατήστε εδώ.

-Αναλυτικές πληροφορίες για τα πρωινά ιατρεία και σε ποια από αυτά μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά (μέσω WEB) το ραντεβού σας δείτε εδώ.

-Αναλυτικές πληροφορίες για τα απογευματινά ιατρεία και σε ποια από αυτά μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά (μέσω WEB) το ραντεβού σας δείτε εδώ.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που έχετε κλείσει το ραντεβού σας, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ακύρωσης του ραντεβού σε όλα τα πρωινά και απογευματινά ιατρεία.

Αν υπάρχουν προβλήματα με την εισαγωγή στην εφαρμογή, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε από 8:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. στα τηλέφωνα:

2813 408149

2813 408849

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.